Selecteer auto merk:
Selecteer auto model:

Juridische kennisgevingen

© 2009 Copyright Alara d.o.o.

De inhoud en illustratief materiaal gepubliceerd op www.solodiesel.eu is het eigendom van het bedrijf Alara d.o.o. en mag niet worden verspreid, behalve voor niet-commerciële doeleinden (waar het gaat om alle auteursrechtelijke kennisgevingen).

Alara d.o.o. zal ervoor zorgen dat de informatie juist is en actueel gehouden wordt, maar het bedrijf neemt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele fouten bij het benaderen van de internet site, voor eventuele onjuiste informatie of voor eventuele schade, veroorzaakt door onjuiste informatie. Zij hebben het recht om de inhoud van de website te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving.

Alara d.o.o. zal de e-mail adressen en andere informatie op de website verzamelen met de bedoeling om e-nieuwsbrieven en aanvragen te sturen. Alara d.o.o. belooft dat alle verzamelde informatie op deze manier uitsluitend zal worden gebruikt voor de doeleinden van Alara doo en niet zal worden toegezonden aan ongeautoriseerde personen of gebruikt voor andere doeleinden.
Copyright 2012, Solodiesel