Voordelen

Tankstop synoniem met tankgemak ...De SoloDiesel-tankafsluiter is vervaardigd in overeenstemming met de Europese standaarden en voorkomt gegarandeerd dat er verkeerde brandstof (benzine) in de tank van een dieselvoertuig terecht komt. De SoloDiesel-tankafsluiter biedt echter nog andere voordelen, die bijdragen aan het tankgemak.

De fabrikant van de SoloDiesel-tankafsluiter heeft ervoor gezorgd dat zijn product past op bijna alle modellen van de verschillende automerken, dankzij zeven uitvoeringen met verschillend schroefdraad en verschillende vulpijp-afsluiters. U hebt de oorspronkelijke tankdop niet meer nodig. Op het moment dat de SoloDiesel-tankafsluiter met een paar eenvoudige bewegingen is gemonteerd op de tankhals, blijft deze daar zitten. De inwendige klep van de SoloDiesel-tankafsluiter voorkomt namelijk dat de brandstof uit de tank lekt of verdampt.

Snel en schoon …Tegelijkertijd garandeert SoloDiesel een snelle en »schone« tankstop zonder vuile handen te krijgen van het los- en weer vastdraaien van de tankdop. Een tankstop wordt derhalve eenvoudiger en sneller en uw handen ruiken niet langer meer naar diesel. Eenvoudigweg het tankpistool licht tegen de klep duwen, in de tankopening steken en tanken maar, gegarandeerd zonder het risico verkeerd te tanken. Op het moment dat u het tankpistool eruit trekt, sluit de klep weer perfect af.

Een afsluiter die geld bespaart …Europese statistieken laten zien dat er jaarlijks 900 miljoen euro wordt uitgegeven aan autoreparaties ten gevolge van verkeerd tanken. Dit bedrag laat echter de extra 100 miljoen euro aan kosten buiten beschouwing die worden gemaakt voor de huur van een vervangend voertuig en voor de oplossing van de organisatorische problemen die een autobezitter heeft zolang zijn of haar auto in reparatie is.

SoloDiesel beschermt het milieu …De SoloDiesel-tankafsluiter ter voorkoming van verkeerd tanken ontziet tevens het milieu en beschermt de natuur tegen nog meer vervuiling. Ten gevolge van verkeerd tanken wordt alleen al in Groot-Brittannië jaarlijks 7,5 miljoen liter onbruikbare diesel/benzinemengsels weggegooid, maar deze hoeveelheid zal ongetwijfeld drastisch verminderen dankzij het gebruik van SoloDiesel.

De SoloDiesel-tankafsluiter biedt bescherming tegen verkeerd tanken aan nieuwe en oudere dieselvoertuigen, zelfs dieselvoertuigen van voor 1980.

Verzekeringsmaatschappijen vergoeden de kosten niet ...Verzekeringsmaatschappijen sluiten de kosten ten gevolge van verkeerd tanken uit. Er wordt niets vergoed. Ze zullen de kosten niet dekken die zijn gemoeid met het leegpompen van de tank, de vervanging van brandstoffilters, de reiniging van het brandstoftoevoersysteem en de mogelijk aanzienlijke schade aan onderdelen van de motor en het brandstoftoevoersysteem.

Hebt u de SoloDiesel-tankafsluiter gemonteerd dan voorkomt u deze kosten, ongeacht uw autoverzekering, want verkeerd tanken behoort tot het verleden.
Copyright 2012, Solodiesel