Montage-instructiesMontage van de SoloDiesel-tankafsluiter is eenvoudigDe SoloDiesel-tankafsluiter garandeert dieselvoertuigen een snelle en soepele tankstop zonder de afsluiter te hoeven los- en weer vastdraaien.

De montage van de SoloDiesel-tankafsluiter op de tankhals is volmaakt eenvoudig. U kunt de oorspronkelijke tankdop zelf in twee minuten vervangen zonder welk gereedschap dan ook te gebruiken.

Past op bijna alle merken en modellen voertuigenVerwijder eerst de bestaande tankdop. Bekijk de binnenkant van de tankhals. Zit er een klep in de tankhals, steek dan de witte huls zó in de tankhals dat het woord TOP bovenaan staat. Is er geen klep te zien, gebruik dan de witte huls helemaal niet.

Steek de SoloDiesel-tankafsluiter in de tankopening en draai de SoloDiesel-tankafsluiter met de klok mee totdat deze goed vastzit. Draai vervolgens het geribbelde deel van de afsluiter met de klok mee totdat het woord TOP bovenaan staat. De afsluiter is gemonteerd en u kunt tanken.

Eenmalige montage van de SoloDiesel-tankafsluiterDe SoloDiesel-tankafsluiter wordt slechts eenmaal gemonteerd, aangezien de SoloDiesel-tankafsluiter de oorspronkelijk tankdop volledig vervangt. Uw voertuig is zijn gehele actieve bestaan beschermd tegen verkeerd tanken.

Verwijdering van de afsluiter is net zo eenvoudig als montage. De SoloDiesel-tankafsluiter kan worden overgezet en worden gebruikt ter bescherming van verschillende voertuigen. U dient er alleen op toe te zien dat het specifieke type SoloDiesel-tankafsluiter past op het desbetreffende type tankhals.Copyright 2012, Solodiesel