Om oss
" />

Fysisk hinder mot feilfylling.

Mindre utgifter og færre problemer.

Enkel å installere, og sørger for at tanken fylles raskere.

CoI samsvar med alle EEC-standarder.

Gir potensielt lavere forsikringspremier.

Miljømessige fordeler – ingen sløsing eller forurensning.


Om Oss

Keis AS

Keis AS er nordisk agent og distributør av SoloDiesel. Med over 20 års erfaring med kjøp og salg av bilutstyr i Norden – kjenner vi bransjen godt, og vil etter beste evne ivareta nye og gamle kunder. Gjennom vårt datterselskap Keisas AB i Sverige – er salg til våre naboland i EU enkelt å håndtere.

Alara

Det nyeste medlemmet av denne store gruppen er det slovenske selskapet Alara. De har årelang erfaring innen markedsføring og konsulentvirksomhet, og har et veletablert senter som tar seg av innsamling og analyser av de produktene som er suksessfullt introdusert på det europeiske og globale markedet. De skreddersyr riktig markedsføringsstrategi for kundene sine og gir dem råd og støtte i markedsføringen av produktene både i hjemlandet og på utenlandske markeder. I tillegg håndterer de hele markedsføringen av produktene selv.

Arex


Arex er et slovensk selskap som er ansvarlig for utviklingen og produksjonen av SoloDiesel-tanklokket som hindrer feilfylling. Arex’ virksomheter spenner over ulike felt, men de spesialiserer seg innen bransjer som militæret, bil, campingkjøretøyer og skisport.

Arex tilbyr utvikling av mindre delprodukter laget av plastikk, metall, tekstil eller kombinasjoner av disse materialene. Arex produserer prototypeprodukter med verktøy utviklet av selskapet selv, og utfører i tillegg testing av disse produktene samt alle nødvendige modifikasjoner. De produserer også verktøy for serieproduksjon, samt at de utfører serieproduksjon på de nyeste CNC-maskinene.