Spletna stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanja statistike.
Z nadaljno uporabo spletne strani ali klikom na "Strinjam se", se strinjate z uporabo piškotkov. Splošni pogoji - Piškotki

Izberite znamko vozila:
Izberite model vozila:

Pravna obvestila

© 2009 Copyright Enigma Novo mesto d.o.o.

Vsebinski in ilustrativni material objavljen na www.solodiesel.eu je last podjetja Alara d.o.o. in se ne sme razmnoževati v nobenem primeru, razen za nekomercialne namene (kjer mora vsebovati vsa obvestila o avtorskih pravicah).

Podjetje Alara d.o.o. se bo trudilo po svojih najboljših močeh zagotoviti, da bodo informacije pravilne in posodobljene, vendar podjetje ne prevzema odgovornosti za možne napake pri dostopu do internetne strani, za možne napačne informacije ali možno škodo, nastalo zaradi napačnih informacij. Ima pravico spreminjati vsebino internetne strani brez predhodnega obvestila.

Podjetje Alara d.o.o. bo zbiralo e-poštne naslove in druge informacije na internetni strani z namenom pošiljanja e-novic in poizvedb. Podjetje Alara d.o.o. zagotavlja, da bodo informacije pridobljene na ta način, uporabljene izključno za namene podjetja Alara d.o.o. in ne bodo posredovane drugim nepooblaščenim osebam ali uporabljene za kakršnekoli druge namene.