Spletna stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanja statistike.
Z nadaljno uporabo spletne strani ali klikom na "Strinjam se", se strinjate z uporabo piškotkov. Splošni pogoji - Piškotki

Izberite znamko vozila:
Izberite model vozila:

  • Stres, telefoniranje in pogosta menjava avtomobilov so najpogostejši vzroki napačnega točenja goriva
  • Vsaka peta oseba je že vsaj enkrat napolnila dizelski motor z bencinom, medtem ko vsaka druga oseba pozna nekoga, ki je to že storil
  • Stroški popravila avtomobila, po napačnem točenju, segajo od 130 € do 15.000 €
  • Več kot milijonov primerov napačnega točenja goriva se letno zgodi samo v EU
  • Zavarovalnice ne krijejo stroškov napačnega točenja goriva
  • Napačno točenje goriva postaja vse resnejši ekološki problem

Fizično preprečuje napačno točenje goriva

Prihrani denar in težave

Enostavna namestitev in hitrejše točenje

Je v skladu z vsemi EEC standardi

Potencialno nižje zavarovalne premije

Zagotavlja ekološko osveščeno ravnanje

Splošni pogoji poslovanja

Sledeči dostavni in plačilni pogoji veljajo za vsa poslovna razmerja z našimi strankami. Kupec jih pripozna kot zavezujoče. Vsak sporazum, ki odstopa od splošnih pogojev poslovanja, mora biti pisno potrjen s strani Enigma Novo mesto d.o.o.
Ponudnik je upravičen brez predhodnega obvestila spremeniti splošne pogoje poslovanja.

1. Ponudba

Predmet ponudbe so artikli registrirani pod skupno blagovno znamko SoloDiesel.

2. Cene

Cene so navedene v EUR in vključujejo davek na dodano vrednost (DDV). Kupcem, ki po zakonu niso zavezani k plačilu DDV, se davek odšteje. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila. Ponudnik si pridržuje pravico do spremembe cen.

3. Način plačila

Ponudnik omogoča naslednje načina plačila:
- nakazilo na račun ponudnika (Alara d.o.o) po ponudbi/predračunu
- nakazilo na račun ponudnika (Alara d.o.o.) po povzetju (velja samo za področje Republike Slovenije)
- plačilo s plačilno oziroma kreditno kartico preko sistema PayPal. S plačilom preko sistema PayPal se kupec zavezuje k spoštovanju njihovih splošnih pogojev poslovanja, objavljenih na http://www.paypal.com/.

4. Odstop od nakupa

Kupec ima pravico, da v 14 dneh od prejetja blaga odstopi od pogodbe. O odstopu mora pisno obvestiti ponudnika najkasneje v 14 dneh od prejema blaga, na sledeči e-naslov: info@solodiesel.eu. Blago pa mora vrniti v nadaljnjih 30 dneh od obvestila. Vrnjeno blago mora biti nepoškodovano in v nespremenjeni količini. V tem primeru je kupec dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa.

5. Dostava

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.
Stroški dostave se prištejejo ceni produkta in se razlikujejo glede na količino blaga in kraj dostave. Stroške dostave nosi kupec.
Rok dostave se spreminja glede na količino blago in kraj dostave. Rok dostave v Evropi je 7-10 dni, izven Evrope pa 10-16 dni. Podatki glede roka dostave so informativnega značaja in ponudnika ne zavezujejo.

6. Garancija

Ponudnik jamči za kakovost oziroma brezhibno delovanje produkta v garancijskem roku.
Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil za uporabo, skrbni uporabi produkta ter predložitvi originalnega računa. Garancija ne velja v primeru poškodbe zaradi nepravilne ali neprimerne uporabe.
V primeru upravičene reklamacije se izdelek zamenja. Garancija velja dve leti od dneva nakupa. Informacije o garanciji se nahajajo na računu. Račun velja kot garancija.

7. Varovanje osebnih podatkov in komunikacija

Ponudnik se zavezuje k varovanju vseh osebnih podatkov kupca. Ponudnik bo osebne podatke uporabil za potrebe izpolnitve naročila in ostalo potrebno komunikacijo. Ponudnik bo s kupcem stopil v stik preko sredstev komunikacij na daljavo le, če kupec temu izrecno ne nasprotuje.

8. Sodna pristojnost

Za vse spore iz pogodbenega razmerja je pristojno Okrožno sodišče v Novem mestu, Slovenija, razen če se stranki dogovorita drugače. Za vsa pogodbena razmerja velja pravo Republike Slovenije.