Spletna stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanja statistike.
Z nadaljno uporabo spletne strani ali klikom na "Strinjam se", se strinjate z uporabo piškotkov. Splošni pogoji - Piškotki

Postopek namestitveNamestitev pokrovčka je preprostaPokrovček SoloDiesel omogoča, da hitro in preprosto natočimo dizelsko gorivo, ne da bi bilo treba odvijati ali privijati pokrovček odprtine rezervoarja.

Namestiti pokrovček SoloDiesel na nalivno grlo je povsem preprosto. Originalni pokrovček lahko sami zamenjamo v dobri minuti, ne da bi pri tem potrebovali kakršnokoli orodje.

Prilega se skoraj vsem modelomNajprej odstranite originalni pokrovček za rezervoar. Poglejte v notranjost nalivnega lijaka. V primeru, da ima vgrajeno loputo, vstavite beli tulec na pravilen način tako, da bo znak TOP dosegel najvišjo točko. Če lopute ne vidite, tulca ne vstavite.

Pokrovček SoloDiesel v odprtino rezervoarja vstavite tako, da ga obrnete v smeri urinega kazalca, dokler ni dovolj privit. Nato nadaljujte z obračanjem rebrastega dela pokrovčka v smeri urinega kazalca, dokler znak TOP ne doseže najvišje točke. Pokrovček je nameščen, lahko začnete s točenjem goriva.

Pokrovček namestimo samo enkratPokrovček SoloDiesel namestimo samo enkrat, saj v celoti nadomesti originalni pokrovček. Vaše vozilo bo pred točenjem napačnega goriva lahko varoval skozi celotno življenjsko dobo vozila.

Odstranitev pokrovčka je ravno tako preprosta kot namestitev. SoloDiesel je tudi prenosljiv in ga lahko uporabljamo kot zaščito več vozil. Pazljivi morate biti edino pri ustreznosti tipa pokrovčka SoloDiesel določenemu tipu nalivnega grla.
Vsi SoloDiesel modeli se namestijo enostavno.Vse kar morate storiti, je slediti petim preprostim korakom: