Spletna stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanja statistike.
Z nadaljno uporabo spletne strani ali klikom na "Strinjam se", se strinjate z uporabo piškotkov. Splošni pogoji - Piškotki

Fizično preprečuje napačno točenje goriva

Prihrani denar in težave

Enostavna namestitev in hitrejše točenje

Je v skladu z vsemi EEC standardi

Potencialno nižje zavarovalne premije

Zagotavlja ekološko osveščeno ravnanje

Dejstva in statistika

Vsak peti voznik natoči napačnoZakaj bi potrebovali pokrovček SoloDiesel, ki preprečuje točenje bencina v vozila na dizelski pogon?

Zato ker napačno gorivo vsaj enkrat v življenju natoči vsak peti lastnik vozila na dizelski pogon - kljub temu, da mislite, da se vam to ne bo zgodilo. Tržne raziskave so pokazale, da vsak drugi voznik pozna nekoga, ki se mu je to zgodilo. V EU je že 65 milijonov vozil na dizelski pogon, vsako leto pa je zaradi točenja bencina v njihove rezervoarje v okvari milijon vozil.

Visoki stroškiLastniki za popravila odštejejo skupaj okoli 900 milijonov evrov, dodatnih 100 milijonov evrov pa je ob taki okvari še stranskih stroškov (denimo najem nadomestnega vozila).

Pokrovček SoloDiesel stane približno toliko en rezervoar goriva. Napačno točenje povzroči najmanj okoli 130 evrov stroškov, v skrajnih primerih tudi nekaj tisoč evrov. V EU velja podatek, da povprečno popravilo dizelskega motorja, v katerega je bil natočen bencin, stane od šest do osem tisoč evrov. To pomeni, da vas popravilo v najslabših primerih lahko stane tudi 15 tisoč evrov.

Draga raztresenostV Veliki Britaniji, kjer 43 odstotkov vozil poganja dizelski motor, napačno gorivo letno v popravilo pošlje 155 tisoč vozil. Napačno točenje se zgodi vsakih 3,5 minute ali 400-krat na dan. Samo v Veliki Britaniji je treba zaradi napačnega točenja vsako leto poskrbeti za 7,5 milijona litrov »umazanega«, neuporabnega goriva, ki ga je treba ekološko uničiti.

Zanesljivo preprečimo napačno točenjeSoloDiesel se prilagaja 95% vseh vrst avtomobilskih znamk. In še najpomembnejši podatek: SoloDiesel je edini pokrovček, ki zanesljivo preprečuje točenje napačnega goriva.

Pokrovček SoloDiesel ponuja zaščito pred napačnim točenjem novejšim in starejšim modelom dizelskih vozil, tudi takim, ki so starejša od letnika 1980.