Spletna stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanja statistike.
Z nadaljno uporabo spletne strani ali klikom na "Strinjam se", se strinjate z uporabo piškotkov. Splošni pogoji - Piškotki

Fizično preprečuje napačno točenje goriva

Prihrani denar in težave

Enostavna namestitev in hitrejše točenje

Je v skladu z vsemi EEC standardi

Potencialno nižje zavarovalne premije

Zagotavlja ekološko osveščeno ravnanje


O nas

SoloDiesel je skupni projekt dveh partnerskih podjetij z desetletnimi izkušnjami na področju razvoja, trženja in mednarodne prodaje visokotehnoloških in vojaških produktov ter izdelkov iz avtomobilske industrije.

Alara d.o.o.

Najmlajša članica večje skupine, generalni uvoznik za izdelek SoloDiesel, slovensko podjetje Alara, ima dolgoletne izkušnje s področja trženja in tržnega svetovanja. Z vpeljanim centrom za zbiranje in obdelavo inovacij uspešno uvaja nove izdelke na evropske in svetovne trge. Za svoje naročnike pripravijo ustrezno tržno strategijo, jim svetujejo in podpirajo trženje izdelkov za domače in tuje trge ali pa prevzamejo trženje izdelkov v celoti.

Arex d.o.o.

Podjetje Arex je slovensko podjetje, odgovorno za razvoj in proizvodnjo pokrovčka SoloDiesel, ki preprečuje napačno točenje goriva. Arex deluje v več panogah, predvsem v avtomobilski, karavan, smučarski in vojaški panogi.

Arex ponuja razvoj manjših polizdelkov iz plastike, kovine, tekstila ali kombinacij teh materialov po meri kupca. Arex proizvaja prototipne izdelke na orodjih lastne izdelave, preizkušanje le-teh in njihove modifikacije. Izdeluje orodja za serijsko proizvodnjo, ponuja pa tudi serijsko proizvodnjo na sodobnih CNC strojih.