Voorkomt verkeerd tanken dankzij fysieke barriere

Bespaart u geld en voorkomt tijdverspilling

Is eenvoudig te monteren en verkort de tankstop

Voldoet aan alle EG-standaarden

Kan leiden tot lagere verzekeringspremies

Biedt milieuvoordelen...geen vervuiling, geen afval


Over ons

Alara d.o.o.

Het meest recent lid van deze partnergroep is het Sloveense bedrijf Alara. Ze hebben een ervaring van jaren op het gebied van marketing en marketing-advies. Ze beschikken over een gerenommeerd centrum waar innovaties worden verzameld en geanalyseerd. Ze hebben met succes nieuwe producten geïntroduceerd op zowel de Europese als de wereldmarkt. Ze ontwikkelen de juiste marketing-strategie voor hun klanten, adviseren hen en ondersteunen de marketing van hun producten op zowel binnen- als buitenlandse markten danwel handelen de gehele marketing van de producten zelf af.

Arex d.o.o.

Arex is een Sloveens bedrijf dat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling en vervaardiging van de SoloDiesel-tankafsluiter, die verkeerd tanken voorkomt. Arex is actief op verschillende terreinen, maar het bedrijf is een specialist op het gebied van motorvoertuigen, caravans, skibenodigdheden en militaire uitrustingen.

Arex ontwikkelt kleinere halfproducten uit kunststof, metaal, textiel of een willekeurige combinatie hiervan al naar gelang de wensen van de klant. Arex vervaardigt prototypeproducten met hulpmiddelen die het bedrijf zelf heeft ontwikkeld, test deze producten en modificeert deze waar nodig. Arex vervaardigt ook hulpmiddelen voor serieproductie en biedt tevens serieproductie met de modernste CNC-machines aan.
Copyright 2012, Solodiesel